SALES VISITS:
5, 6 en 7 maart:
Mauro Molino:
Fernando Burani van Mauro Molino is in Nederland voor een Barolo Tour. Hij is tijdens deze dagen ook te boeken in de avonden voor het geven van een Masterclass bij u in de winkel.

6,7 en 8 mei
Valserrano: 
Pablo de Símon van Valserrano is op 6,7 en 8 mei in Nederland voor het geven van Masterclasses, Wijn/Spijs diners en ter promotie van Valserrano. Mocht u hem willen boeken voor een event voor uw klanten, dan horen wij het uiteraard graag!

19 t/m 22 oktober
Hess Family Estates: Cédric Jenni van The Hess Family Estates is in Nederland voor het geven van Masterclasses en het hosten van proeverijen. Interesse? Laat het ons weten!


Niepoort: TBC
Malhadinha: TBC
Hess: TBC
Mullineux: TBC

*bovenstaande producenten komen dit jaar naar Nederland voor Sales bezoeken. Momenteel worden de data ingepland. Het is uiteraard mogelijk om je interesse kenbaar te maken per e-mail.

WIJNREIZEN:

APRIL:
Rey Fernando de Castilla – een driedaagse trip naar Jerez. Data volgen.
Barbeito – een vierdaagse trip naar Madeira. Data volgen.

MEI:
Oostenrijk reis – een driedaagse tour door Oostenrijk waarin we al onze producenten bezoeken. Data volgen.

SEPTEMBER:
Niepoort – een driedaagse trip naar de Douro, Dão en Bairrada waar we in de wereld van Niepoort duiken. Van zondag 27- tot en met woensdag 30 september

Champagne – een tweedaagse trip naar Champagne waarin we een bezoek brengen aan Champagne Jacquesson en Champagne Roger Coulon. Data volgen.

* bovenstaande wijnreizen worden op dit moment opgezet. De exacte data volgen spoedig.

WIJNPROEVERIJEN:
Spring tasting: 
maandag 30 maart van 11:00 tot 17:00u bij Arsenaal Restaurants in Naarden-Vesting. Tijdens deze proeverij presenteren wij onze nieuwste vondsten, onze zomerwijnen én de nieuwe jaargangen.