Over ons

Ovino levert wijn aan de horeca, al sinds 2009 werken al meer dan 150 (top)restaurants met ons samen en dit aantal blijft maar groeien. Wij laten u graag kennismaken met een breed assortiment kwaliteitswijnen van over de hele wereld. Daarbij verrassen wij u graag met authentieke wijnen, van wijnmakers met gevoel voor terroir en een uitgesproken visie op het ambacht van wijnmaken.

Onze missie is om u te voorzien van bijzondere wijnen die precies bij u, uw menu èn uw gasten passen. Om te weten wat uw wensen zijn op wijngebied, is persoonlijk contact voor ons cruciaal en wij bouwen dan ook constant aan warme klantrelaties.

Onze wijnen schitteren op menukaarten van ster(ren)restaurants, maar ons aanbod is breder dan alleen het meest exclusieve. Onze selectie biedt u ruime mogelijkheden om voor al uw gasten een passende wijnkeuze voor te stellen, van de voorzichtige proevers tot de doorgewinterde wijnliefhebbers.

Ook met wijnmakers onderhouden wij graag goede contacten, en we hebben dan ook een netwerk opgebouwd van wijnmakers uit Europa en daarbuiten. Zo bieden wij u een mooie collectie van wereldse wijnen: bekende merken die wij leveren zijn Niepoort, Barbeito, Rey Fernando de Castilla, Hess Family Estates, Mullineux, Valserrano, Mauro Molino en andere. Een fors deel van onze wijnen wordt biologisch of biologisch-dynamisch geproduceerd, maar kwaliteit en smaak staan bij ons altijd voorop en duurzaam werken met aandacht voor bodem en natuur vinden wij van groter belang dan de juiste stempeltjes.

Op onze website en in de prijscourant vindt u een overzicht van de wijnhuizen waarmee wij samenwerken en de wijnen die wij leveren. Dit aanbod breidt regelmatig uit, omdat we u vaak willen verrassen met onze ontdekkingen. Mist u iets of wilt u meer weten, neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking.

Over team

Foto van Mick Kooistra

Roel Helming

Eigenaar